Aliansz felhívás - MET szeged

Go to content

Aliansz felhívás

Események > 2015
Kedves Mindenki!

Áldott új évet kívánunk mindenkinek!

A legfontosabb infók: sajnos szombaton munkanap van - ezt nem vettem figyelembe - ezért a kirándulás elmarad, de helyette kárpótolunk programokban mindenkit, mert a január az Aliansz Imahét hónapja.

Az Aliansz Imahét metodista kezdeményezésre jött létre 1936-ban (bár már 1921-től gyakorlat volt), ahol azokat az egyházakat tartották össze közösségekbe, akik a reformáció sarkalatos igazságaiban egyet tudtak érteni.
Ez az ökumenikus alkalom itt Szegeden jan. 7-9-ig tart. Szerdán a Magy. Metod. Egyh.-ban, csütörtökön a Baptistáknál, és pénteken nálunk, 18.00-i kezdettel. A lelkészek és a helyszínek cseréjével közösségi együttlétre mindenkit hívogatunk!

Ebben az évben a Úri imádsága, a Miatyánk lesz a téma.
És, ami még szintén fontos, hogy a seattle-i tanár és csapata, bizony erre az alkalomra, pénteken érkezik hozzánk, így velük is tudunk találkozni, eszme-cserélni. Nagyon lelkesek, már beszéltünk telefonon és szívesen veszik, hogy találkozhatnak, megismerhetnek minket! Esetleg - akinek módjában áll - egy kis süteménnyel, sós dologgal kedveskedhetnénk nekik.

Tehát már akár szerdán (akár bibliaóra keretében együtt is), de pénteken mindenképpen találkozunk!
Back to content